|
|
|
|
4 szemlyre:
1 pecsenyekacsa
60 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
1 csapott kávéskanál majoránna
3 szál zellerlevél
1 ek. mustár
1 dl tejföl
só
A hagymát felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az elfelezett gombákat. Így megpároljuk, majd a szétszedett kacsát is hozzáadjuk. majoránnával, petrezselyemmel, sóval, borssal, |
2010-03-20 18:15:18 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
hagymát felaprózzuk, elfelezett gombákat, szétszedett kacsát, petrezselyemmel, pecsenyekacsa, majoránnával, megpároljuk, felaprózzuk, zellerlevél, megpirítjuk, vöröshagyma, szétszedett, hozzáadjuk, kávéskanál, elfelezett, majoránna, receptje, szemlyre, gombákat, bakonyi, hagymát, borssal, csapott, olajon, mustár, kacsát, |
|
|
|